Servicii

Urgente Stomatologie NON-STOP ”on call”

Forever Smile - Clinica de Stomatologie NON STOP Bucuresti pregatita sa preia urgente dentare atat in timpul programului cat si in afara orelor de lucru. Serviciul este disponibil pentru adulti si copii deopotriva.

Consultatii de Specialitate

Echipa noastra va ofera consultatii in toate ramurile medicinei dentare.

Profilaxie

Cu ajutorul detartrajului, air-flow-lui si periajului profesional zambetul tau va fi din nou impecabil, fara petele inestetice si coloratiile care se depun in timp. Este recomandata

la fiecare 6 luni.

Odontoterapie

Cariile superficiale medii si uneori profunde pot fi reparate prin intermediul obturatiilor (plombelor) estetice din compozit.

Endodontie

Cariile profunde care nu mai pot fi reparate printr-o simpla plomba, necesita tratament de canal, mai exact obturatia de canal.

Chirurgie si Implantologie

Extractii dintilor ce nu mai pot fi salvati, extractii molari de minte, rezectii apicale, regenerari osoase ghidate, aditii de os, sinus-lifting, implanturi dentare

Parodontologie

Comun intalnita ca "parodontoza" boala parodontala poate fi incetinita din evolutie prin intermediul tratamentelor ce tin de aceasta ramura a medicinei dentare. Chiuretaje in camp inchis sau deschis, detartraje subgingivale

Pedodontie

Tratamente fara durere special adaptate pentru copii.

Cosmetica Dentara

Prin intermediul albirilor profesionale, bijuteriilor dentare sau fatetelor puteti dobandi zambetul la care visati "Hollywood Smile"

Radiologie

Aceasta facilitate va ofera confort si siguranta unui rezultat de calitate, nefiind nevoie sa mergeti in alta parte petru efectuarea radiografiilor pe durata tratamentului.

Protetica

Cuprinde:

lucrari fixe precum (coroana, punte dentara, fateta, inlay) care refac distructii mari ale dintelui.

lucrari mobile (proteze partiale sau totale) si

lucrari semi-mobile in fuctie de caz si optiunile de tratament.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by Forever Smile