top of page

Servicii

Urgențe Stomatologie NON-STOP ”on call”

Forever Smile - Clinică de Stomatologie NON STOP București pregatită să preia urgențe dentare atât în timpul programului cât și în afara orelor de lucru. Serviciul este disponibil pentru adulți si copii deopotriva.

Consultații de Specialitate

Echipa noastră vă oferă consultații pentru toate ramurile medicinei dentare. Suntem adepții supra-specializării medicilor și practicii limitate în diferite ramuri ale stomatologiei. Un medic stomatolog nu poate sa facă orice manopera perfect, dar o echipa de medici pot rezolva orice problema dentară!

Profilaxie

Cu ajutorul detartrajului, air-flow-lui și periajului profesional zâmbetul tău va fi din nou impecabil, fără petele inestetice si colorațiile care se depun în timp. Este recomandată

la fiecare 6 luni.

Odontoterapie

Cariile superficiale, medii și uneori și cele profunde pot fi reparate prin intermediul obturațiilor (plombelor) estetice din compozit. Cariile netratate la timp pot duce la dureri atunci când ajung la nerv și ulterior e nevoie de tratament endodontic.

Endodonție

Cariile profunde care nu mai pot fi reparate printr-o simplă plombă, necesita tratament endodontic, mai exact obturația de canal.

Protetica

Cuprinde:

Lucrari fixe precum (coroane, punți dentare, fațete, incrustrații/inlay-uri) care refac distrucții mari ale dintelui.

Lucrari mobile (proteze parțiale sau totale) și

Lucrari semi-mobile în fucție de caz și opțiunile de tratament.

Chirurgie si Implantologie

Extracția dinților ce nu mai pot fi salvați, extracții molari de minte, rezecții apicale, regenerari osoase ghidate, adiții de os, sinus-lifting, implanturi dentare.

Parodontologie

Comun întâlnită ca "parodontoza", boala parodontală poate fi încetinită din evoluție prin intermediul tratamentelor ce țin de această ramură a medicinei dentare. Chiuretaje în câmp închis sau deschis, detartraje subgingivale.

Pedodontie

Tratamente fără durere special adaptate pentru copii. Avem toată răbdarea de care este nevoie pentru tratamentul piticilor, astfel încât sa i facem sa vina cu plăcere la dentist.

Cosmetică dentară

Prin intermediul albirilor profesionale, bijuteriilor dentare sau fațetelor puteți dobândi zâmbetul la care visați "Hollywood Smile"

Ortodonție

Ortodonția și ortopedia facială este specializarea care se ocupă cu corectarea poziției dinților cât și cu dezvoltarea maxilarelor. La noi în clinică veți găsi doar medici specialiști care se ocupa de aparatele dentare. Împreună cu aceștia veți găsi aparatul dentar potrivit pentru cazul dumneavoastră.

Radiologie

Această facilitate vă oferă confortul și siguranța unui rezultat de calitate, nefiind nevoie sa mergeți în altă parte pentru efectuarea radiografiilor pe durata tratamentului.

bottom of page