Servicii

Urgențe Stomatologie NON-STOP ”on call”

Forever Smile - Clinica de Stomatologie NON STOP Bucuresti pregatita sa preia urgente dentare atat in timpul programului cat si in afara orelor de lucru. Serviciul este disponibil pentru adulti si copii deopotriva.

Consultații de Specialitate

Echipa noastră vă oferă consultații pentru toate ramurile medicinei dentare.

Chirurgie si Implantologie

Extracția dinților ce nu mai pot fi salvați, extracții molari de minte, rezecții apicale, regenerari osoase ghidate, adiții de os, sinus-lifting, implanturi dentare.

Parodontologie

Comun întâlnită ca "parodontoza", boala parodontală poate fi încetinită din evoluție prin intermediul tratamentelor ce țin de această ramură a medicinei dentare. Chiuretaje în câmp închis sau deschis, detartraje subgingivale.

Profilaxie

Cu ajutorul detartrajului, air-flow-lui și periajului profesional zâmbetul tău va fi din nou impecabil, fără petele inestetice si colorațiile care se depun în timp. Este recomandată

la fiecare 6 luni.

Odontoterapie

Cariile superficiale medii si uneori profunde pot fi reparate prin intermediul obturatiilor (plombelor) estetice din compozit.

Endodonție

Cariile profunde care nu mai pot fi reparate printr-o simpla plomba, necesita tratament de canal, mai exact obturatia de canal.

Protetica

Cuprinde:

Lucrari fixe precum (coroana, punte dentara, fateta, inlay) care refac distructii mari ale dintelui.

Lucrari mobile (proteze partiale sau totale) si

Lucrari semi-mobile in fuctie de caz si optiunile de tratament.

Pedodontie

Tratamente fără durere special adaptate pentru copii.

Cosmetică dentară

Prin intermediul albirilor profesionale, bijuteriilor dentare sau fațetelor puteți dobândi zâmbetul la care visați "Hollywood Smile"

Ortodonție

Ortodontia și ortopediala faciala este specializarea care se ocupa cu corectarea poziției dinților cât și cu dezvoltarea maxilarelor.

Radiologie

Această facilitate vă oferă confort si siguranța unui rezultat de calitate, nefiind nevoie sa mergeți în altă parte petru efectuarea radiografiilor pe durata tratamentului.